Rockpodden

12
Sep

ROCKPODDEN #139 Among Lynx

Moa och Tove Brandt från Among Lynx är veckans gäster! Ett fantastiskt spännande band som släpper nytt album imorgon. Hör ett skönt snack med två systrar som sliter stenhårt tillsammans med sitt band. Dessutom bjuds det på smakprov ifrån kommande plattan Movement!

5
Sep

ROCKPODDEN #138 Charlie Granberg

Charlie Granberg är veckans gäst! Hans Hellsingland Underground släppte förra veckan sitt fantastiska femte  album A Hundred Years is Nothing. Charlie bjuder på underbara glimtar ur sitt spännande liv som musiker och konstnär.

29
Aug

ROCKPODDEN #137 Jennifer Israelsson

Hot Breath reser sig ur askan av Honeymoon Disease och ställer Jennifer Israelsson längst fram på scenen! Ett enormt spännande band som redan på startlinjen levererar i toppklass!  I avsnittet spelas den svinbra och ännu osläppta singeln Still not Dead!

22
Aug

ROCKPODDEN #135 Ola Englund

Ola Englund är veckans gäst! Denne mångsysslare står på scenen med the Haunted, har en extremt populär youtubekanal, driver sitt egna gitarrmärke Solar Guitars och mycket, mycket annat. Både inspirerande och trevligt! Håll till godo!

Vill du supporta Rockpodden och samtidigt få tillgång till ett bonusavsnitt varje månad så klickar du in på https://www.patreon.com/rockpodden Från $2 i månaden för att få full access.

13
Jun

ROCKPODDEN #134 Sweden Rock 2019

Några sköna intervjuer och härlig festivalkänsla från Årets Sweden Rock Festival. Vi träffar Hank von Hell, SCARLET, Moa Lenngren, The Generations Army och Kristoffer Ekberg.

Detta är säsongsavslutningen för Rockpodden, stort tack till samtliga inblandade. Vi hörs efter sommaren!

6
Jun

ROCKPODDEN #133 Pär Sundström

Pär Sundström gästar veckans andra avsnitt om och med Sabaton! Pär är den strategiske ledaren både när det gäller kreativitet och affärer. En man med större driv än de flesta, som ständigt jobbar fram nya idéer för att utveckla karriären. Lyssna och inspireras!

Hör även Jocke Broden som är gäst i Rockpodden #132

6
Jun

ROCKPODDEN #132 Jocke Brodén

Jocke Brodén är gäst i veckans första avsnitt om och med Sabaton! En sanslös framgångssaga som bygger på stenhårt jobb och en brinnande entusiasm. Jocke är på strålande humör och bjuder på många sköna garv och en hel del allvar.

Lyssna även på Rockpodden #133 där Pär Sundström är gäst.

29
May

ROCKPODDEN #131 Jørn Kaarstad

Jørn Kaarstad och hans Bokassa är mitt uppe i en Europaturné som förband till Metallica! Hur tar man sig från Pub Anchor till Ullevi på 18 månader? Hör ett fantastiskt trevligt snack om livet som support till de största, underdimensionerade trådlösa system, liva i drömmen, Norges rockscen och mycket annat! 

 

 

23
May

ROCKPODDEN #130 Fred Burman

Fred Burman står längst fram i både Satan Takes A Holiday och Bitch Hawk! En fantastisk musiker och låtskrivare som jobbar med både humor och djup och pendlar ledigt mellan det glada och det brutalt aggressiva!  Alltid med hög lägstanivå och en ren passion för musiken!  

16
May

ROCKPODDEN #129 Antonio America

Antonio America är den extravagante frontmannen i Diskopunk! De har med sitt makalösa sväng och sina omtalade livespelningar skapat sig en alldeles egen plats i den Svenska musikscenen. Lyssna, inspireras, dansa.