Rockpodden

13
Dec

ROCKPODDEN #109 Mattias Ottosson & Nekromant

Mattias Ottosson och hans Nekromant släppte under hösten ett av årets bästa album! Vi snackar om hårdrock, att låta ännu bättre Live, alltid ha sköj, ställa in gig, välja bandnamn och mycket mycket annat.

All musik i avsnittet är av och med Nekromant

00:0000:00
6
Dec

ROCKPODDEN #108 Matilda Roth

Matilda Roth från MaidaVale är veckans gäst! Hon tillhör framtiden för svensk rock och är på väg mot någonting riktigt stort! MaidaVale är nominerade till årets Rock/Metal på P3-Guldgalan och har verkligen slitit för att hamna där de är. Lyssna på ett avskalat samtal med en kvinna med en gyllene röst!

00:0000:00
29
Nov

ROCKPODDEN #107 Tommy ReinXeed Johansson

Tommy ReinXeed Johansson är veckans Gäst! Till vardags är han gitarrhjälte i Sabaton men är också aktiv i sitt soloprojekt ReinXeed. En begåvad och trevlig musiker som upplevt både med och motgång i Musiklivet.

00:0000:00
22
Nov

ROCKPODDEN #106 Conny Bloom

Conny Bloom är en av Sveriges bästa gitarrister! Han är med sitt Electric Boys är högaktuell med nya albumet The Ghost Ward Diaries som både tar traditionen vidare och bryter helt ny mark. Lyssna på ett avslappnat samtal med en enormt erfaren musiker som fortfarande blickar framåt!

 

00:0000:00
15
Nov

ROCKPODDEN #105 Thomas Jäger

Thomas Jäger från MONOLORD är veckans gäst! En otroligt sympatisk person och en synnerligen begåvad musiker. Vi snackar om både musiklivet och livet utanför.

00:0000:00
8
Nov

ROCKPODDEN #104 Sari H Wilholm

Idag snackar vi om hårdrock och sprit! Sari H Wilholm jobbar med att producera öl, vin och sprit till några av världens största artister! Genom Brands for Fans har hon gjort Whisky med Lemmy, rödvin med Slayer, öl med Ghost, gin med In Flames, rom till Sweden Rock och en hel massa annat! Bara att luta dig tillbaka...

 

00:0000:00
1
Nov

ROCKPODDEN #103 Fredrik Åkesson

Fredrik Åkesson från Opeth är veckans gäst! Med ett förflutet i bl.a Talisman, Arch Enemy och Tiamat är han en av Sveriges mest erkända och framgångsrika gitarrister! Vi snackar om aktuella dvd och liveplattan samt om kommande studioalbum trots att vi inte fick.. Vi pratar om att aldrig sluta öva, leva på musiken, turnélivet, designa sin egen signaturstärkare och en massa annat.

00:0000:00
25
Oct

ROCKPODDEN #102 Rock På Svenska - En hyllning till Strängen

Robert Strängen Dahlqvist fortsätter att sprida stjärnglans över oss! Vi träffar personerna bakom det nyutgivna albumet Rock på Svenska och pratar om processen som ledde fram till denna fantastiska platta, om minnen och om saknad.

00:0000:00
18
Oct

ROCKPODDEN #101 Chuck Billy

Chuck Billy är veckans gäst! Testament har tillhört hårdrockens världselit i 33 år, hur har de lyckats med det? Chuck berättar också om att vinna över cancer, hänga med på Slayers avskedsturné, att ständigt utvecklas, leva ett gott liv och en massa annat! Lyssna på Rockpodden och möt en av världens största och trevligaste thrashlegender!

 

 

00:0000:00
11
Oct

ROCKPODDEN #100 Fest!

Avsnitt 100 är här, det ska vi Fira! Rockpodden bjöd in alla tidigare gäster och alla fantastiska människor som hjälpt till på vägen till detta jubileum. På festen cirkulerade det några mikrofoner och gästerna fick i uppdrag att intervjua varandra.
Dessa samtal utgör avsnitt 100. nu kör vi, Skål!

Stort tack till;

Rocknet​.se
The Happy Creative​
Brands For Fans Sweden AB​
Frequency Beer Works​
Umida Group AB

 

00:0000:00