Rockpodden

20
Sep

ROCKPODDEN #97 Jakob Ljungberg

Jakob Ljungberg lämnade Tribulation och alla andra uppdrag för att plana ut i en lite mer stillsam tillvaro i sitt fantastiska band Second Sun. De släpper ny platta i dagarna och låter bättre än någonsin! Jakob är en härlig person och musikälskare som hyllar mängder av sina kollegor, lyssna och hylla honom idag!

I avsnittet kan du också höra Världspremiären av Secons Suns låt Panikångestattack!

Rockpodden presenteras av Pindify.
www.pindify.com

 

00:0000:00
13
Sep

ROCKPODDEN #96 Feffe från BOMBUS

Bombus nämns ofta som ett av Sveriges bästa liveband! Jag träffade frontmannen Feffe direkt efter avklarat gig och fick en mycket trevlig pratstund!

Rockpodden presenteras i samarbete med Pindify.
Följ Rockpodden på Pindify och få redan nu tillgång till nästa veckas avsnitt!
https://pindify.com/invite/s/henke

Band och andra kreatörer som vill skapa en sida på Pindify;
https://pindify.com/invite/p/henke

 

00:0000:00
20
Jun

ROCKPODDEN #95 Nicke Andersson & Johanna Sadonius

Nicke Andersson och Johanna Sadonis bjuder på kaffe på verandan och berättar om kommande Lucifer plattan. Denna säsongsavslutning av Rockpodden bjuder även på snack om framgång, rastlöshet, nya album med Entombed, the Hellacopters och Imperial State Electric.. och en hel del annat! Håll till godo!

00:0000:00
14
Jun

ROCKPODDEN #94 Sweden Rock Special, del 2. Fre - Lör

Sweden Rock 2018, vilken fantastisk festival!
Ett myller av korta och långa möten med artister, besökare, arrangörer och annat skönt folk hittar du i detta avsnitt. I Rockpoddens summering av Sweden Rock 2018 möter du i denna del 2; Meja, Albin Grill, Sungen, Heidi Andersson, Beardmen, Ronja Rehn, David Flognman, Wilhelm Fischerström, Pirate Rock, Hanna och Fredrik Lindmark och många många fler! 
 
Rockpodden sponsras av DePalma Workwear!
 
 
00:0000:00
14
Jun

ROCKPODDEN #93 Sweden Rock Special, del 1. Ons-Tors

Sweden Rock 2018, vilken fantastisk festival!
En kavalkad av både kortare och längre snack med artister, besökare, arrangörer och annat skönt folk hittar du i detta avsnitt.  Del 1 av Rockpoddens summering av Sweden Rock 2018 riktar in sig på de två första dagarna och bjuder på F.K.Ü, Jake E, Anton Sköld, Janne Innanfors, Guernica Mancini, Burt von Bolton, Micko Twedberg, Devils Gun och en hel rad andra härliga Människor!
 
Rockpodden sponsras av DePalma Workwear!
www.depalmaworkwear.com
00:0000:00
7
Jun

ROCKPODDEN #92 Hypnos

Hypnos har precis spelat in ett nytt album med både ny sångare och ny trummis. Linus Johansson och Anton Frick Kallmin laddar för en ny tid i ett av Sveriges mest hårdsatsande och underskattade band!

00:0000:00
31
May

ROCKPODDEN #91 Dregen

Dregen bjuder på kaffe och pratar om den stundande festivalsommaren, där hans kalender är smockfull med både Backyard Babies och Hellacopters! Självklart kommer vi också in på stundande singelsläpp, turneliv, Quentin Tarantino och en hel del annat. 

Avsnittet Presenteras av DePalma Workwear!

www.depalmaworkwear.com/sv/

00:0000:00
24
May

ROCKPODDEN #90 Frida Eurenius

Frida Eurenius är sångerska i 70-tals rockarna Spiral Skies! De släppte precis sin första platta och inom kort kliver de upp på scenen på Sweden Rock Festival! En fantastisk sångerska med många kloka tankar!
 
Avsnittet presenteras i samarbete med De Palma Workwear!
www.depalmaworkwear.com
00:0000:00
17
May

ROCKPODDEN #89 Linus Johansson

Musikälskaren Linus Johansson är veckans gäst! Till vardags säljer han skivor på Sound Pollution, men har i många åt drivit rockklubb och givit speltillfällen till mängder av Sveriges rockband! Linus äkta passion och unika inblick i den svenska rockscenen är både imponerande och entusiasmerande! Vi snackar musik i allmänhet och svensk rock i synnerhet. Vi hyllar och pratar om band som Hypnos, Hällas, the Hawkins, VCPS, Svartanatt, NALE Night Viper, Horizont, LIK och många många fler!

Följ Rockpoddens Spellista;
https://open.spotify.com/user/huggebanan/playlist/7rsQAW32mawm9RTzcDLRUx?si=QSNgSZQERrKRTzgbKui1rQ

 

00:0000:00
10
May

ROCKPODDEN #88 Tomas Lindberg

Tomas Lindberg är veckans gäst! At the Gates är hungrigare än någonsin, och Tompa berättar om hur viktig kommande skivan är. Vi snackar också om att hitta ny gitarrist, behålla integriteten och att hitta sin identitet. Såklart blir det lite surr om Skitsystem, Disfear, Nightrage, Grotesque, The Lurking Fear och en massa annat också! 

 

Supporta rockpodden;

https://www.patreon.com/rockpodden

 

00:0000:00